de 2e dag - Reisverslag uit Dar es Salaam, Tanzania van xs21world - WaarBenJij.nu de 2e dag - Reisverslag uit Dar es Salaam, Tanzania van xs21world - WaarBenJij.nu

de 2e dag

Door: Lisa

Blijf op de hoogte en volg

11 Juli 2006 | Tanzania, Dar es Salaam

hallo lieve allemaal!

na ruim een week hier te zijn bezoek ik voor de eerste keer onze weblog om een berichtje te plaatsen. Het lijkt veel langer dan een week dat we hier al zijn. Er is immers al zoveel gebeurd en ik vind het allemaal geweldig! Ik voel me hier thuis en ben gelukkig. soms mis ik mijn thuis net als de anderen en ik lijd net zoals iedereen aan een chronisch slaaptekort. Al is dat bij mijn lieve zusje nog wat erger.
Vandaag was het summercamp gigantisch chaotisch, maar ondanks dat nog steeds erg gezellig. Deze kindjes waren kleiner dan die van gister en hingen vreselijk aan je. Nu ben ik niet zo sterk, maar ik kon toch nog blijven staan met zo'n 6 kinderen aan me hangend en dan bedoel ik met de voeten van de grond....
anneloes en carli zullen aan deze dag minder fijne herinneringen overhouden, maar ik weet dat ze er met wat lieve woordjes en knuffels weer bovenop komen.

ik heb nu nog een halfuur en moet nog programma's uitprinten voor morgen en deze poepcomputer wil de bestanden niet downloaden, grr...

ik ga het toch nog maar even proberen

veel liefs en kusjes, lisa

ps: mamma, het uittreksel ligt in de bovenste la van mijn bureau, kus!

• 11 Juli 2006 - 21:06

Martijn:

Hoi.
    Ik wilde even laten weten dat ik ook jullie berichtjes lees en foto's bekijk. Alleen moet ik toegeven dat bovenstaand bericht eigenlijk geen foto nodig heeft. ZES kinderen hangend aan Lisa met de voeten van de grond?!!?! Nou ja... Misschien zou ik daar eigenlijk wél een foto van willen zien. Hoe dan ook, ik kijk uit naar volgende (sterke) verhalen. Veel succes en plezier en de groetjes aan iedereen.

• 11 Juli 2006 - 21:33

Bas:

Hey lisa, wat leuk om te horen van je:) FIjn om te horen dat met jou ook goed gaat:) DOe maar lekker genieten! Ik geloof dat je wel spierballen krijgt zo te horen. Iig heel veel succes en sterkte en geef iedereen maar een knuffel van me. liefs

• 12 Juli 2006 - 07:02

Alda:

Ha Lisa. Fijn om te lezen dat je lekker in je vel zit daar. Heb jij dan toch het Africa gen geerfd? Heel veel liefs voor iedereen daar. Dikke knuffel en kus voor jou en Hilde. Ik hoop snel meer te lezen. Zie er naar uit
    xxxxxx

• 12 Juli 2006 - 13:09

Els V D:

Hallo Lisa,
    Fijn te weten dat jullie elkaar daar goed opvangen, stelt ons in ieder geval gerust! Nog een hele goede tijd verder!
    liefs Els

• 12 Juli 2006 - 18:46

Maaike Bremmers:

Hilde en Lisa, leuk dat jullie het zo naar de zin hebben en ...slapen kunnen jullie thuis!
    Ik zal K&A wel een keertje gaan 'oppeppen'.. Ze kunnen jullie natuurlijk maar moeilijk missen....
    XX Maaike

• 14 Juli 2006 - 15:06

Cécile:

Dag schatje! Hehe, echt fijn dat het met jou wel goed gaat. De rest zit nu in Zanzibar, ik hoop dat ze het daar naar hun zin hebben (maar dat moet wel met een werkende douche:P). Beterschap aan Carli en heel veel liefs aan de rest, ook aan jezelf!
    (xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx)^10

• 15 Juli 2006 - 10:56

Jenna Van Setten:

Hallo!
    Ik ben net 4 uur terug uit Arusha ( Tanzania ) Waar ik 3 weken lang vrijwilligerswerk heb gedaan. Phoe he, het waren me een paar weken! Ik zal jullie berichtjes lezen, hardstikke leuk!
    Maar ik ga even bijkomen, Groetjes Jennaa!

• 15 Juli 2006 - 11:03

Jenna:

Oh! En nog een leuk Tanzaniaans liedje:
    Groep: Djiiiingaro, djin djin Garooo, Sistah (naam persoon)
    Persoon:Oh Yeah?
    Groep: Are you ready?
    Persoon: For what?
    Groep: For A Djindja?
    Persoon: Djindja What?
    Groep: Djindjaroo!
    Persoon: Oh Yeah, My hands up, my feeti down, and this is how I Djindjaroo

En dan herhalen met een andere persoon, er hoort een dansje bij maar misschien herkennen de kinderen het!:P

• 07 Augustus 2006 - 21:08

Tineke Van Doren:

Hallo Lisa ik ben een beetje laat begonnen met naar deze site te kijken jullie komen waarschijnlijk al bijna naar huis. Maar ik ben nog niet zo handig met computers en we zijn zelf ook nog op vakantie geweest. Ik hoor wel dat deze reis een gigantische ervaring is. Veel plezier nog en tot ziens Tineke