foto's bijeenkomst 8 juni - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van xs21world - WaarBenJij.nu foto's bijeenkomst 8 juni - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van xs21world - WaarBenJij.nu

foto's bijeenkomst 8 juni

Door: Anne

Blijf op de hoogte en volg

22 Juni 2006 | Nederland, Utrecht

Bij gebrek aan beter heb ik er vast wat foto's opgezet van onze laatste bijeenkomst bij mij thuis. Ik heb ontzettend veel zin om te vertrekken!!

• 22 Juni 2006 - 21:49

Laura:

Leuk die foto's en dat de site al gebruikt wordt!
    Heb ook heel veel zin om te vertrekken, helaas een weekje later dat jullie. Ik kom de 10e pas aan. Tot dan.
    Groetjes, Laura

• 27 Juni 2006 - 20:01

Janneke:

hey neef!!!

Onwijs veel plezier in Tanzania!!! Ik ben super jaloers want weet natuurlijk hoe mooi het daar allemaal is.... Maar ik ga binnenkort (samen met Sara) naar Thailand!! Ook gaaf!!
    Ga zeker je verhalen lezen op deze site!

X Janneke

ps. Pas op voor loslopende leeuwen.....

• 29 Juni 2006 - 07:12

Meta:

Leuk die site. Zo kunnen we een beetje met jullie meeleven.
    Allemaal veel plezier en een tijd met veel nieuwe ervaringen gewenst. Genieten......
    liefs Meta

• 29 Juni 2006 - 07:22

Mariek:

ha chieltje en alle anderen!
    heel veel succes komende twee maanden ene anne let een beetje op chiel want ik zal hem wel gaan missen dat broertje van ma en michiel vergeet je "heilige hanger"!niet haha

marieke

• 29 Juni 2006 - 07:44

Janneke:

Hoi Michiel,
    ik weer nieuwsgierig, ik weer kijken op je site...Tanzania...o jaa..Dat is al snel!Geniet, succes etc.
    Groetje van Janneke (oerol)